Nöje

Vi är besatta! Här är avokadorestaurangen vi inte kan sluta drömma om

Hitta en person som inte tycker om avokado, så ska vi säga dig att den personen är påhittad eller i alla fall väldigt sällsynt. Därför blev vi överlyckliga när vi upptäckte restaurangen där du kan få avokado i alla möjliga former! 

Foto: The Avocado Show

Vad sägs om en poké bowl med avokado, en hamburgare med avokado istället för bröd, Eggs Benedicte serverade i två avokadohalvor eller varför inte våfflor eller pannkakor med, ja, du gissade rätt – avokado?

The Avocado Show tar kanske ut svängarna en del med sin favoritingrediens. Men så är det ju också en härlig ingrediens som i princip alla älskar! Visste du förresten att det är en frukt och inte en grönsak? Om inte så kan vi meddela att det är helt och hållet sant.

Hur som helst – den populära frukten har ibland kritiserats för att ha en negativ påverkan på miljön, något som gjorde att restaurangen valde att bara servera avokados som är hållbart odlade och transporterade till dem på socialt ansvarstagande sätt.

Tyvärr finns The Avocado Show än så länge bara i Amsterdam och Bryssel, så om du har vägarna förbi någon av dessa städer kan du i alla fall spika ett lunchställe. För oss andra får vi hålla tummarna för en expansion till Norden snart!

 

 

Källa: The Avocado Show

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!