Nöje

Vi eller aldrig 2022 – Här är alla deltagare

Snart kommer SVT:s realityserie Vi eller aldrig 2022 tillbaka med säsong 2. Fem kärlekspar ska ta reda på om de har en framtid tillsammans eller inte. Paren lämnar sin vardag och invanda mönster för att flytta in i en villa vid Medelhavet där de med hjälp av andra par, sexologen Louise Manzanti och relationscoachen Philip Diab ska hitta svar: När ska man göra slut? Och när ska man satsa?

Foto: Janne Danielsson/SVT

Kärleksdramatik, fuldans, passionerade gräl, skratt och gråt om vartannat utlovas när realityn Vi eller aldrig återkommer i SVT i sommar. I serien, som spelades in på Malta i våras, checkar ett antal kärlekskrisande par in i en semestervilla för att få hjälp i sina relationer. De befinner sig alla i ett och samma vägskäl: Har de en framtid tillsammans eller ska de lämna sin partner där och då? De utmanas av relationscoachen Philip Diab och går i sexterapi hos sexologen Louise Mazanti, som var med även i förra säsongen av serien. Programmet har premiär den 21 juli.

Under seriens gång kommer de medverkande paren att genomgå olika gruppövningar och parutmaningar som skakar om relationerna och ställer viktiga frågor på sin spets. Det handlar om allt ifrån sex, respekt och självkänsla till egentid och ödmjukhet. Med jämna mellanrum genomförs en ceremoni där paren inför rullande kamera bestämmer om de vill fortsätta sina relationer eller gå skilda vägar.  

– Vi eller aldrig är en feelgood-serie på riktigt där paren verkligen bjuder på sig själva och känslolivets berg- och dalbana. Den visar att det finns hopp även för riktigt struliga förhållanden och ställer samtidigt frågan; kan – och bör – kärleken övervinna allt, säger programmets projektledare Siri Bergerud.

Philip Diab, som är ny i programmet, har jobbat som coach i drygt 20 år och hjälpt bland annat elitidrottare, entreprenörer, människor med beroendeproblem och par som vill ha hjälp med sina relationer. Tv-tittarna har de senaste tio åren kunnat se honom coacha par med ekonomiska problem i Lyxfällan. 

 – Det här tv-programmet är unikt för här får paren en möjlighet att prata färdigt och koncentrerat jobba med sig själva, sin utveckling och sin relation – utan att vardagen tränger sig på och stör, säger Philip Diab. 

Deltagare Vi eller aldrig 2022

Amanda och Franco, Halmstad 
Amanda är 26 år och arbetar som redovisningskonsult och Franco, 31 år, är musiker. De bor i Halmstad. Efter fyra år tillsammans slår det fortfarande gnistor om paret. Men när Amanda vill prata vill Franco vara för sig själv.

Amanda och Franco Foto: Janne Danielsson/SVT

Mathilda och Albin, Alingsås  
Matilda, 24 år, jobbar som resurs på en förskola och har nyligen flyttat från Uddevalla för att bli sambo med Albin, 24 år, i Alingsås. Han är elektriker. De möttes på nätet för ett år sedan. Här får tittarna åka berg och dalbana i både känslor och beteenden. Paret ser helt olika på vad man kan säga och göra i ett förhållande.

Mathilda och Albin Foto: Janne Danielsson/SVT

Mariama och Patrik, Stockholm 
Mariama, 32, jobbar som behandlare och Patrik 42, som innesäljare. De bor i Stockholm. Trots sina helt olika personligheter sa det bara klick. Men bråken är ständigt återkommande och de kämpar för sin kärlek.

Mariama och Patrik Foto: Janne Danielsson/SVT

Maja och Jimmy, Sundsvall
Maja är 23 år och jobbar som bartender och servitris. Jimmy, 39 år, är även han bartender. De är bosatta i Sundsvall. De har otroligt kul ihop efter tre år tillsammans, men svartsjuka och hett temperament ställer till det för dom.

Maja och Jimmy Foto: Janne Danielsson/SVT

Spike och Yoxx, Linköping
Spike är 27 år, jobbar som ungdomscoach och är tillsammans med Yoxx, 26 år. Yoxx arbetar som personlig assistent och båda bor i Linköping. Spike kan inte hantera Yoxx tårar och känslostormar. Dessutom har kärleksparet precis flyttat isär efter fem år tillsammans.

Spike och Yoxx Foto: Janne Danielsson/SVT

Julia och Angela, Göteborg
Julia, 22 år, arbetar som receptionist och Angela, 21 år, som undersköterska. De bor i Göteborg. Gymnasievännerna blev ett par för tre år sedan. Kontrollbehov och starka viljor är lika intensivt närvarande som kärleken och passionen.

Julia och Angela Foto: Janne Danielsson/SVT

När har Vi eller aldrig säsong 2 premiär?

Vi eller aldrig 2022 har premiär 21 juli 2022 och sänds under tio torsdagar kl 21:00 på SVT och SVT Play.

I sista avsnittet i förra årets säsong valde alla par som fortfarande var kvar på ön att fortsätta sin relation. Vi fick till och med se ett frieri!

Foto: Janne Danielsson/SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!