Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi får aldrig nog av “Chewbacca Mom” – överlägset störst på Facebook Live 2016!

Trots alla stora nyhetshändelser under året så är det en helt vanlig kvinna – med en Star Wars-mask – som fullkomligt dominerat flödet under det senaste året. Candace Payne, aka “Chewbacca Mom”, har fått närmare 163 miljoner (!) visningar på Facebook under 2016. Och vi kan inte sluta skratta!

chewbacca mom

Tänk om tvåbarnsmamman Candace Payle hade vetat när hon satte sig i bilen den där dagen, med en nyinköpt Chewbacca-mask och telefonen i högsta hugg, att hennes härliga (smått hysteriska) och smittande skratt skulle locka över 160 miljoner visningar på Facebook. Mer än dubbelt så många visningar som klipp nummer två på listan (på 85 miljoner), där musikern Ted Yoder spelar ett bisarrt stränginstrument.

 

Och det har visat sig att den som sitter på den mest visade Facebook Live-videon får en hel del fördelar, skriver Recode. Candace Payle har bland annat fått gåvor hemskickade till ett värde av över 3 miljoner kronor, hon har träffat James Corden på “The Late Show”, besökt Facebooks huvudkontor och fått en egen actionfigur. Företaget Kohl’s som säljer maskerna skrattar också – intresset för Chewbacca-masken har varit omåttligt stort och den har sålt slut flertalet gånger både i butik och på nätet.

 

Om du inte har sett videon ännu så är det verkligen på tiden att du gör det! Perfekt för dagar då du behöver pigga upp dig själv lite.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!