Nöje

Vi har hittat drömjobbet – få betalt för att äta pasta och bo i vackra Italien!

Älskar du att äta pasta? Skulle du vilja ta ditt pick och pack till romantiska Italien? Då har vi hittat drömjobbet till dig! Airbnb söker nämligen fyra personer som kan tänka sig att bo i den idylliska italienska byn Grottole under sommaren.

italienFoto: Brooke Lark/Sarah Shaffer, Unsplash

Har du någon gång drömt om att bo i en liten pittoresk by i södra Italien? Nu kan du förverkliga den drömmen! Airbnb söker fyra personer som vill lära sig att laga italiensk mat och leva som en äkta italienare. Under tiden kommer du att bo i Grottole, en liten och mysig by med bara 300 invånare. Byn har dessvärre mer än 600 hus som står tomma och därför behöver de din hjälp att få fler att hitta hit.

Jobbet (det vill säga att bo i Grottole och leva ett enkelt liv i Italien) sträcker sig från juni till augusti. Du kommer att få ta del av den italienska kulturen, gå språkkurs i italienska och lära dig att laga mat med lokalbornas expertis. Hur fantastiskt är inte det? Inom ramen för ditt arbete kommer du också att hjälpa invånarna med Airbnb. Sök här innan den 17 februari!

Mer information hittar du här!

Källa: Cosmopolitan

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!