Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi hyllar Kent med bandets mest felhörda låtar – genom tiderna

Nostalgi när den är som bäst (och roligast) dagen då kultbandet Kent valt att ladda upp inför sista året för att sedan lösa upp det som varit Sveriges största rockband! 

Vi är många som växt upp, dansat, hånglat, gråtit och sjungit (läs skrikit) till Kents låtar genom åren. Det kanske mest fascinerande är att vi på alla dessa konserter, festivaler och fester inte satt ett ord rätt i texten…

Kent

Nu hyllar vi därför Kent genom att lista Sveriges mest felhörda låtar – genom tiderna!

Kent

Kommer ni kanske ihåg klassikern Dom andra? Där den franska meningen “Tellement loin de ce monde” dyker upp i texten. Ringer ingen klocka? Kanske för att du aldrig riktigt hört den meningen. Här ovan har vi ett antal förslag på vad du mest troligt hörde. Jaja. Bra lät det i alla fall.

Här kan ni njuta av klassikern Venus och Amanda eller var det Philip salamander? Hmm…

Vi avslutar hyllningen med Kents låt FF som faktiskt är Sveriges mest felhörda låt – genom tiderna! Ni måste bara se den här!

I dag påbörjar alltså bandet sitt sista år som grupp och släpper nya singeln Egoist som ni kan lyssna på (och försöka klura på vad de egentligen sjunger) här >>

2016 kommer sista albumet ut och bandet åker iväg på sista turnén (någonsin). Tack och lov säger vi för att det inte riktigt är över än!

YouTube: Saltmannen.se 

Foto: Kent 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!