Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi öppnar dörrarna till Fashion week Stockholm – upplev modefesten med oss

Nu är det mindre än tio dagar kvar tills årets stora modefest är igång, nämligen Fashion Week Stockholm. Har du inte fått någon exklusiv inbjudan? Glöm det, för vi på Metro Mode tänker öppna upp modeveckans stängda dörrar och ta med den ut till er – mitt på Norrmalmstorg!

fashion-week-stockholm-1Foto: REX/Getty images

Vi vill uppleva modeveckan tillsammans alla er fantastiska läsare! Den 30 augusti tar vi pulsen ut till er och har en riktig modefest tillsammans.

Tillsammans med Ellos har vi hittat fantastiska kvinnor som alla har en sak gemensamt, de har en inre styrka som strålar inifrån och ut. Dessa grymma kvinnor kommer att gå en färgsprakande modevisning till musik av stjärnskottet Nova Miller. Här kan se vilka powerkvinnorna är.

Förutom en grym modevisning kommer vi även bjuda på en livepodd av vår podcast Woman up tillsammans med ingen mindre än superentreprenören och modeprofilen Babba Rivera (SÅ kul). På scenen kommer vi också bjuda på makeup- och hårtutorials.

Vad vore en modefest utan grym shopping? Vi kommer ha popup-butiker från Lace laboratory, Under you skin och Ellos på plats. Visst låter det som världens modefest? Då har vi inte ens sagt att de 70 första som kommer får en välfylld och lyxig goodiebag! Hoppas att vi ses där!

På Scen
17:00 Dj Katja & Olivia
17:10 Bruns Products och Green heads hår tutorial
17:30 Maxjenny x Specsavers (visas på LED-Skärm)
18:00 Dj Katja & Olivia
18:15 Runway Show tillsammans med stjärnskottet Nova Miller
18.30 STAND runway show (visas på LED-Skärm)
18:45 Inglot Make tutorial
19:00 FN UNsiged
19:15 Women up podd Babba Canales
19:45 DJ Katja & Olivia

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!