Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi ryser! Ariana Grande, Miley Cyrus, och Lana Del Rey släpper ny låt till Charlies Angels

Har du hängt med i de senaste ryktena om de tre popstjärnorna? Något som tidigare har varit ett rykte är nu bekräftat. De har gjort en låt för den nya versionen av Charlies Angels – och vi kan inte låta bli att rysa när vi hör den. 

Foto: TT

I onsdags började det ryktas om att Ariana Grande, Miley Cyrus, och Lana Del Rey kommer släppa en ny låt tillsammans efter att de börjat lägga ut ledtrådar på sina Twitterkonton. Igår bekräftades dessa rykten – de har gjort en låt till den nya versionen av Charlies Angels och trailern är helt fantastisk. I filmen kommer vi se filmstjärnorna Kristen Stewart, Aladdin’s Naomi Scott och den brittiske skådespelerskan Ella Balinska. Filmen kommer ha premiär någon gång i november. Här kan du se trailern.

Lyssna på den magiska låten här som ordagrant får vårt hår att resa sig. Ariana Grande gick även ut på sin Instagram och skrev att hon har producerat all musik i den kommande filmen.

Källa: ELLE, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!