Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vi säger bara WOW – här är allt du behöver veta om Lady Gagas nya skönhetsmärke

Det har länge spekulerats kring vad Lady Gagas nya satsning ska bli – och om det är så att hon faktiskt håller på att lansera något eget. Nu står det klart att det är skönhetsmärket Haus Laboratories som det har ryktats om. Här är allt du behöver veta!

Foto: Instagram @ladygaga

Världsartisten och numera skådespelerskan Lady Gaga har sedan hon släppte sina första låtar varit en självklar stjärna och igår släpptes den stora nyheten. Det var redan i maj förra året som det började spekuleras i om hon höll på att skapa något eget inom skönhet. Efter att hennes fans observerat att hennes bolag Ate My Heart Inc ansökt om varumärkesnamnet Haus Beauty, som angett områden som smink, parfymer och hudvård, har spekulationerna varit i full gång.

Igår släppte Lady Gaga de glädjande nyheterna på sin Instagram – hon lanserar ett eget skönhetsmärke vid namn Haus Laboratories. På hemsidan hauslabs.com har nedräkningen börjat och om tre dagar kommer de första produkterna att släppas, vi tror på succé och för att hinna ta del av produkterna gäller det nog att sitta bänkad.

I sitt inlägg på Instagram skriver hon att hon aldrig kände sig vacker som ung och att hon har kämpat för att känna sig vacker inifrån- och ut, något som lett henne till att hitta kraften i smink.

”Ibland kommer inte skönhet naturligt inifrån. Men jag är tacksam över att smink triggade igång ett mod inom mig som jag inte visste att jag hade”, är en del av texten som hon skriver på sin Instagram.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

When I was young, I never felt beautiful. And as I struggled to find a sense of both inner and outer beauty, I discovered the power of makeup. I remember watching my mother put her makeup on every morning, basking in the glow of her power to put on her bravest face as the hard working woman she was. I then began to experiment with makeup as a way to make my dreams of being as strong as my mother become true. It was then that I invented Lady Gaga. I found the superhero within me by looking in the mirror and seeing who I wanted to be. Sometimes beauty doesn’t come naturally from within. But I’m so grateful that makeup inspired a bravery in me I didn’t know I had. I’ve come to accept that I discovered my beauty by having the ability to invent myself and transform. They said I was just weird, but really, I was just Born This Way. Love, Lady Gaga

Ett inlägg delat av Lady Gaga (@ladygaga)

Källa: Instagram, Cosmopolitan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!