Nöje

Victoria Beckhams frostiga relation med svärdottern Nicola Peltz

Endast månader efter att Nicola Peltz officiellt blev en del av Brooklyn Beckhams familj har det nu visat sig att hennes relation till sin svärmor, Victoria Beckham, är allt annat är perfekt.

Foto: Instagram @nicolaannepeltzbeckham

Den nionde april i år fick Brooklyn Beckham sin Nicola Peltz. Paret gifte sig med pompa och ståt i Nicolas föräldrars hem i Palm Beach, Florida, och bland gästerna märktes kändisar som Serena Williams, Gordon Ramsay och Eva Longoria. 

“Tål inte varandra”

Men trots att Nicola Peltz nu är en del av familjen Beckham så står hon inte sin svärmor, Victoria Beckham, särskilt nära. Enligt Page Six är relationen mellan dem minst sagt frostig:

“De tål inte varandra och pratar inte”, säger en källa som uppges stå familjen nära. “Perioden innan bröllopet var fruktansvärd.”

Källan berättar att Nicola inte ville att Victoria skulle ha något över huvud taget att göra med planeringen av bröllopet:

“Hon berättade inte något om planeringen för Victoria. Kommunikationen var minimal.”

Foto: Instagram @victoriabeckham

Blev stött av inlägg på Instagram

Den kyliga stämningen ska enligt Page Six ha smittat av sig på relationen mellan Brooklyn och hans föräldrar – och inte blev det bättre när Brooklyn publicerade ett Instagram-inlägg med framsidan av magasinet Tatler som pryddes av en bild på Nicola samt texten: “Den nya fru Beckham”.

Det hela ska ha gått så långt att Victoria och David Beckham idag inte har mycket kontakt med sin son:

“De har inte pratat särskilt mycket med honom under de senaste månaderna”, säger källan.

Källa: Cosmopolitan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!