Nöje

Victoria Beckham: Jag skulle hellre dö än att bära Justin Biebers lila Crocs

Victoria Beckham är inte den som skräder orden när det gäller mode, något som hon gjorde klart när det handlade om att bära ett par Crocs som Justin Bieber skickade till henne. “Jag skulle hellre dö”, skrev hon.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Under pandemin gjorde Crocs – även kallade Foppatofflor – en oväntad comeback. Den bakomliggande orsaken till detta kan ha varit att många jobbade hemifrån och därför prioriterade komfort över alla annat, men en teori är att artisten Justin Bieber även låg bakom trenden.

Bieber lanserade nämligen sitt klädmärke Drew house i april 2020, och en av hans kollektioner ingick ett bar gula Crocs. Ungefär ett år senare lanserade han ännu en variant av skorna, denna gången i lila.

“Skulle hellre dö”

Snart uppdagades det att Bieber vänligt nog hade skickat ett par av de nya Crocsen till fashionistan Victoria Beckham:

“Många har frågat mig vad jag planerar att ha på mig efter nedstängningen… vad tror vi om det här förslaget från @justinbeieber?” skrev Beckham under en bild av skorna.

Beckham skrev även att gåvan “fick henne att skratta”, men passade också på att tacka Bieber för hans generositet och skrev att “det är tanken som räknas.”

Senare framkom det dock att Beckham i själva verket hyste väldigt starka känslor kring skorna, efter att 57% av hennes följare i en omröstning röstade på att hon inte skulle använda dem:

“Det var nära ögat”, skrev hon. “Jag tror att jag hellre skulle dö men tack ändå, @justinbieber.”

Källa: Bustle

Foto: Instagram @victoriabeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!