Nöje

Victoria Beckham kritiseras efter tondöv TikTok video

Victoria Beckham har äntligen börjat använda TikTok, men nu får hon kritik efter vad följarna anser vara en tondöv video. “Folk har inte råd med mat till sina barn”.

Foto: TikTok @victoriabeckham

I torsdags laddade den forna Spice Girls medlemmen upp sina första videos på TikTok. En av videorna har i skrivande stund 6,8 miljoner visningar – den fick för övrigt över 3,8 miljoner visningar på mindre än 24 timmar.

I videon ses Victoria Beckham sitta vid ett bord med en servitör bakom sig och en tallrik med mat framför sig. “Tell me you’re Posh without tell me you’re Posh. I’ll go first.”

Servitören tar sedan bort porslinskupan från tallriken så man kan se en portion grillad lax och ångade grönsaker – som är Victoria Beckhams favortiträtt.

I River Cafe’s Table 4 podcast avslöjade David Beckham nyligen att Victoria Beckham ätit samma rätt i 25 år.

Victoria Beckham har fått kritik

Videon har fått kritik på TikTok och folk menar att hon inte har någon verklighetsuppfattning eftersom mat och levnadskostnader ökat markant i Storbritannien den senaste tiden.

“Victoria, folk har inte råd att köpa mat till sina barn” kommenterar en användare. “Tell me you’re out of touch, without telling me you’re out of touch” skriver en annan.

“Förmodligen inte rätt tajming att posta detta nu. Du vet att vi försöker hitta tonfiskburken längst bak i skafferiet sm vi köpte för 3 år sedan” skriver en annan.

Många försvarar istället Beckhams video, där en användare skriver “Har jag missat att fru Beckham var ansvarig för landets ekonomi och skatter? Videon är rolig och fick mig att skratta.”

En annan användare skrev “Jag känner att folket har stigit folk över huvudet.”

@victoriabeckham #StitchPosh ♬ original sound – Victoria Beckham

Källa: The Sun

Foto: TikTok @victoriabeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!