Nöje

Victoria Beckham öppnar upp om David Beckhams påstådda otrohet i ny dokumentär

Den nya dokumentärserien BECKHAM lyfter några av de mest avgörande händelserna i David Beckhams liv – inte minst den otrohetsskandal som skakade hans äktenskap i början av 2000-talet.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Idag är det premiär för Netflix nya miniserie BECKHAM, som handlar om David Beckhams händelserika liv och karriär. I dokumentären öppnar Beckham – samt hans familj, vänner och kollegor – upp om hans livs milstolpar:

“Detta handlar inte inte bara om min fotbollskarriär, men också om min familj, om att vara gift med en Spice Girl, och om min resa. Det har varit en känslomässig berg- och dalbaa, men det har varit väldigt speciellt att göra det här”, säger fotbollsspelaren till Tudum.

“Hade aldrig varit så olycklig i hela mitt liv”

En av de livshändelser som dokumentären tar upp är de otrohetsrykten som omgärdade Beckham 2004, då han spelade för Real Madrid. David och Victoria Beckham har alltid förnekat ryktena, som handlade om att sportstjärnan skulle ha haft en affär med sin dåvarande assistent Rebecca Loos.

I dokumentären kallar Victoria denna tid för “den svåraste perioden” i sitt äktenskap:

“Det kändes som att världen var mot oss”, säger hon och tillägger: “Och vi var emot varandra, om jag ska vara ärlig. Innan tiden i Madrid kändes det ibland som att det var vi mot alla andra, men vi var tillsammans, vi hade varandra. Men i Spanien kändes det som att vi inte hade varandra heller. Det var sorgligt…jag kan inte ens sätta ord på hur jobbigt det var och hur det påverkade mig.”

Victoria beskriver den uppmärksamhet som familjen fick efter att hon och barnen flyttade till Spanien för att vara med David som “en cirkus”.

På frågan om hon “föraktade” sin make svarar hon:

“Om jag ska vara helt ärlig, ja det gjorde jag. Jag hade aldrig varit så olycklig i hela mitt liv.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!