Nöje

Victoria Beckham släpper T-shirt med texten: “Min pappa hade en Rolls-Royce”

Nu kan du köpa Victoria Beckhams nya T-shirt som är en nickning till ett av de mest sedda klippen från Netflix-dokumentären BECKHAM. Dokumentärserien handlar om David Beckhams händelserika liv och karriär men det klipp som har blivit viralt fokuserar istället på hans fru, Victoria Beckham.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Posh Spice är inte sämre än att hon kan bjuda på sig själv när hon trampat i klaveret, något som hennes senaste kupp är ett utmärkt exempel på.

“Kan inte kämpa emot längre”

Det var när Victoria Beckham skulle berätta om sin barndom i dokumentärserien BECKHAM som hon hävdade att både hon och maken, David Beckham, kom från “arbetarklass-familjer”.

David, oförmögen att låta sin fru överdriva sin barndoms vedermödor, dyker då upp och säger:

“Var ärlig. Vilken bil skjutsade din pappa dig till skolan i?”

Victoria undviker först frågan, men tvingas sedan erkänna att det var en Rolls-Royce.

Klippet fick snabbt spridning på sociala medier och blev viralt, något som Victoria inte verkar ha något emot. Nu släpper hon nämligen en T-shirt som anspelar på det komiska meningsutbytet.

“My dad had a Rolls-Royce”, (“Min pappa hade en Rolls-Royce”), står det på den T-shirt som popstjärnan och modedesignern släppte i förra veckan.

I samband med lanseringen gjorde Victoria reklam för tröjan på TikTok.

“Jag kan inte kämpa emot längre, ja min pappa körde mig till skolan i en Rolls Royce”, skrev hon i anslutning till inlägget.

För dig som vill lägga vantarna på ditt eget exemplar av T-shirten finns den att klicka hem på Victorias klädmärkes hemsida – så länge du är beredd på att skiljas från drygt 1 500 kronor, vilket alltså är priset för denna moderna klassiker.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! 😂 Kisses @David Beckham ♬ original sound – Victoria Beckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!