Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Victoria och Daniels kärlek (och stilresa) fram till idag!

Victoria och Daniels kärlek (och stilresa) fram till idag!
14 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/3.jpg

Victoria klär oerhört bra i pastellfärger och framförallt årets trendfärg ljusrosa med hennes mörka drag. Daniel matchar klänningen med en grå kostym.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/20.jpg

Här har vi paret på en stor gala under 2010. Victoria strålar i en one shoulder-klänning med broderier som inte går av för hackor.

https://metromode.se/files/2016/03/5.jpg

Victoria bär upp den här bruna och relativt enkla drömmen med små prickar i kombination med clutch och ett hängande halssmycke. Daniel kör ett säkert kort med mörk kostym.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/21.jpg

Kronprinsessan i en korallfärgad klänning i omlott och drapering med matchande hatt, skor och clutch. Daniel kör på grå väst.

https://metromode.se/files/2016/03/22.jpg

Den 19 juni 2010 gifter sig paret och Victoria fångar allas blickar i en bröllopsklänning vi sent glömmer. Klänningen var gjord av 36 meter sidentyg och framtagen av Victorias favoritdesigner Pär Engsheden.

https://metromode.se/files/2016/03/1.jpg

Stilrent par i klassiskt svart och vitt. Vi älskar Victorias val av klänning i kombination med den enkla clutchen och de diskreta smyckena. Snyggt!

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/2.jpg

Att kronprinsessan Victoria klär i rött vet vi sedan tidigare. Den här draperade klänningen är en tiopoängare och Daniel är ruskigt stilig i hans frack.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/7.jpg

Victoria med den perfekta beiga trenchcoaten i en ledig vardags-outfit. Daniel bär en svart stilren rock.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/8.jpg

Ännu en pastelldröm i mint på nyblivna mamman Victoria. Här tillsammans med en liten knodd till Estelle och maken Daniel i dovt grå kostym. De nyblivna föräldrarna strålar av lycka och välmående.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/10.jpg

Här har vi återigen en pastellfärgad outfit på kronprinsessan i rosa nyanser. Daniel satsar sina kort på en klarblå kostym med ljusblå slips och paret riktigt lyser tillsammans.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/9.jpg

Victoria fullkomligt strålar i sin silvergrå klänning med vackra broderade detaljer och drapering. Daniel matchar sin fru med stilren kostym och svart fluga.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/16.jpg

På festen dagen före prinsessans Madeleines bröllop 2013 bar kronprinsessan Victoria en Jenny Packham-klänning som matchades med skor från YSL. Daniel stoltserar med en svart frack.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/12.jpg

Kronprinsessan strålade under Madeleines och Chris bröllop där hon bar en svensk spetsdröm i design av Fadi el Khoury. Även lilla Estelle strålar i sin vita klänning.

Foto: Rex

https://metromode.se/files/2016/03/11.jpg

Vem minns inte när Kronprinsessan Victoria bar den här specialdesignade klänningen från H&M Conscious Collection på prinsessan Sofia och Prins Carl Philips bröllop? Definitivt en av de vackraste klänningarna på slottet!

Foto: Rex

Kärlekssagan började redan 1999 då Daniel startar upp ett gym i Stockholm och genom det blir Victorias personliga tränare. Vi får sedan vänta ända fram till 2002 innan Victoria och Daniel officiellt går ut med att de är ett par. 

En dag vi sent glömmer i parets kärlekshistoria är den 19 juni 2010 då kronprinsessan gifter sig med sin prins Daniel. Efter det storslagna bröllopet står det barn på schemat och 2012 kommer lilla Estelle till världen.

Den 2 mars får Estelle en lillebror då Victoria föder sitt andra barn. Sverige har nu fått en ny prins och vi kunde inte vara gladare för familjens skull.

Här grottar vi ner oss i Victoria och Daniels stilresa genom åren och listar 14 av våra favorit-outfits! 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!