Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Viktigt på riktigt – med Naturskyddsföreningen och Therése Lindgren

I årets bok har Naturskyddsföreningen tillsammans med influeraren Therése Lindgren skapat en handbok för den som vill ställa om till ett mer hållbart liv. Boken handlar om hur våra val i vardagen faktiskt kan göra skillnad och beskriver Therése Lindgrens väg mot en mer hållbar livsstil. Nu finns boken i handeln.

– De val vi gör i vardagen spelar roll, om du väljer bilen eller cykeln eller om du köper nytt i stället för att reparera. I årets bok vill vi sätta fokus på att det faktiskt inte är så svårt att ställa om till en mer hållbar livsstil. Vi hoppas att vi med den här boken kan inspirera människor att göra mer hållbara val och att det inte alls behöver betyda ett sämre eller torftigare liv, säger Beatrice Rindevall ordförande Naturskyddsföreningen.

Det är helt nödvändigt att förändra dagens konsumtionsmönster om FN:s mål om en hållbar konsumtion och produktion ska kunna uppnås till 2030. I Sverige lever vi långt över vad vår planet klarar av. I årets bok har Naturskyddsföreningen tillsammans med influeraren Therése Lindgren valt att visa möjligheterna med en omställning till ett mer hållbart liv.

Med boken hoppas Naturskyddsföreningen att medvetenheten om miljöfrågornas betydelse ökar. Föreningen vill även påverka våra beslutsfattare att fatta viktiga och nödvändiga beslut för att underlätta för människor att leva mer hållbart.

Boken fokuserar på fyra aspekter av livet – äta, resa, köpa och bo – där det här och nu faktiskt kan göra skillnad. Therése Lindgren berättar i boken om sin resa och saker som hon har förändrat i sitt liv i en hållbar riktning och om både framgångar och motgångar. Naturskyddsföreningen bidrar med faktatexter som förklarar hur vårt sätt att leva påverkar ekosystem, biologisk mångfald och klimat.

– Vi måste ändra våra beteenden för att skapa en hållbar framtid på en frisk och levande planet. Alla kan ställa om, och den här boken hjälper på vägen. Det är viktigt på riktigt, säger Beatrice Rindevall.

Boken ”Viktigt på riktigt, Min resa mot att leva mer hållbart” finns nu i handeln.

Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart - Therese Lindgren KÖP

Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart - Therese Lindgren

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!