Nöje

Viktor Frisk om sitt nya liv: Exakt det som har saknats i livet

Viktor Frisk berättar i en intervju om sin nya hälsosamma livsstil, hur han hanterar att vara en känslomänniska – och om kärleken till pojkvännen Andreas.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Viktor Frisk har varit öppen med sin ADHD-diagnos, vilken enligt honom själv ligger bakom hans målinriktade och fokuserade personlighet men även gör att han “känner väldigt mycket”. I Malou efter tio berättar han att hans nya livsstil har hjälpt honom med den aspekten av sin personlighet.

Visade upp sin nya kropp

“Träning och hälsa har blivit mitt A och O i livet”, säger han. I januari deltog Frisk i ”Den stora hälsoresan” i Kanal 5/Discovery +. Där genomgick han träningskonceptet “16 weeks of hell”, ett tufft program som gav goda resultat.

I april visade han upp sin nya kropp på Instagram och hans “förvandling” gav upphov till en hel del uppmärksamhet i media. “Där någonstans fattade jag vinken med hur jag fungerar”, säger Frisk. “Jag tror att det är väldigt viktigt med struktur.”

Kärlek vid första ögonkastet

Men en sundare kropp är inte det enda som Viktor Frisk har fått ut av sin nya livsstil. Det var genom träningen som han träffade sin nya kärlek Andreas Gran.

“När vi hade träffats några gånger så var det som att, det här är exakt det som har saknats i livet” säger han. “Det var nog kärlek vid första ögonkastet.”

I oktober visade Frisk för första gången upp sin pojkvän på Instagram. “Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig @andreasgran”, skrev han då.

Källa:

Tv4, Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!