Nöje

Viktor Frisk öppnar upp om missbruket – ketamin och lustgas

Artisten Viktor Frisk öppnade nyligen upp sig om en tuff period i “Nyhetsmorgon” i TV4. Under den svåra tiden missbrukade han både drogen ketamin och lustgas och trodde att han inte skulle nå 27 års ålder när det var som värst.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Artisten Viktor Frisk, även känd från duon Viktor och Samir tillsammans med Samir Badran, gästade nyligen Nyhetsmorgon där han öppnade upp om en period då han kämpat med missbruk. Han gästade programmet för att prata om sin podcast Frisk & Qvist och berättade även i intervjun om den svåra period i livet som lett honom in i ett missbruk.

“Trodde inte att jag skulle bli 27”

Tillvaron med ständiga spelningar blev en hård arbetsbelastning, har han berättat för Expressen, och han diagnosticerades även med bipolär sjukdom under samma period. För att döva känslorna tog han drogen ketamin och i samband med det åkte han också fast för ringa narkotikabrott. “Jag trodde inte jag skulle bli 27. Det är fruktansvärt”, säger han i intervjun.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Lustgasen gav honom dessutom bestående men då missbruket ledde till en brist på vitamin B12. Han fick bland annat problem med balansen. Idag mår han mycket bättre, säger han i intervjun. Bland annat har han träffat kärleken i partnern Andreas.

Foto: Instagram @viktorfrisk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!