Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Zara Larsson åker på Europaturné med Ed Sheeran – vi är så taggade!

Superstjärnan Zara Larsson har nyligen släppt succésingeln Ruin My Life som toppar listorna runt om i Europa. Nu uppmanar Zara sina fans på Instagram:” Spara era mynt för jag ska på turné.” Det här vill vi inte missa!

Foto: Rex Features

Ruin My Life är nominerad till Årets låt på Grammisgalan – och du är inte ensam om att sjunga med till Zaras låtar. Nu meddelar Zara på sin Twitter att hon ska på turné med Ed Sheeran i sommar och agera förband. “Jag är SÅ exalterad”, skriver hon på Twitter. Och det tror vi hennes fans världen över också är! Ed Sheeran har 32 Europakonserter i sommar och Zara kommer att vara förband till fem av dessa.

Utöver turnén med Ed Sheeran kommer Zara även att göra tre andra festivalspelningar i sommar: Stavernfestivalen i Norge den 6:e juli, Sensommar!-festivalen i Sundsvall den 13:e juli och Way Out West i Göteborg den 8:e augusti. En späckad sommar för stjärnan Zara Larsson med andra ord!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

? save your coins cause im going on tour

Ett inlägg delat av Zara Larsson (@zaralarsson)

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!