Nöje

Vilket Liv! 2023 med Reneé Nyberg – här är alla gäster

Underhållningsprogrammet Vilket liv! med Renée Nyberg i spetsen är tillbaka i höst för att hylla några av Sveriges mest folkkära stjärnor. Sex svenskar från teatern och musikens värld ska hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Vilket liv! har säsongspremiär den 3 september på TV4 Play.

Foto: Jakob Dahlström/TV4

I Vilket liv! gör programledare Renée Nyberg djupdykningar i välkända svenskars liv. Huvudpersonerna i år är Lasse Berghagen, Niklas Strömstedt, Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lena Endre och Claes Eriksson. Det blir sex helkvällar från Oscarsteatern i Stockholm med ikoniska och välkända svenskar som hyllas för sina karriärer och gärningar som sträcker sig över flera decennier och engagerar över generationsgränserna.

Foto: Pernilla Thelaus/TV4
Foto: Pernilla Thelaus/TV4

– Jag ser fram emot att få välkomna tittarna till en ny säsong av Vilket liv! där vi återigen ska hylla några av våra största artister, komiker och skådespelare. Jag kan utlova fantastiska helkvällar med många överraskningar, återföreningar, mycket humor, och magisk musik, säger Renée Nyberg som är programledare.

Foto: Pernilla Thelaus/TV4
Foto: Pernilla Thelaus/TV4

Deltagare Vilket Liv! 2023:

Henrik Dorsin

Lasse Berghagen

Carola Häggkvist

Lena Endre

Niklas Strömstedt

Claes Eriksson

Foto: Pernilla Thelaus/TV4

När har Vilket Liv! 2023 premiär?

Vilket Liv! har säsongspremiär söndagen den 3 september på TV4 Play och TV4.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!