Nöje

Vill du jobba som professionell latmask? Då kan det här jobbet bli ditt!

Brukar du drömma dig bort till varmare breddgrader, älskar du att göra ingenting och kan det hända att du helst vill sova på jobbet? Isåfall borde du söka jobbet som strandfejkare med en gång!

proffessionell-latmaskFoto: Ishan/Unsplash

Reseföretaget TUI söker fyra personer som gillar att ta det lugnt för en avslappnande projektanställning på två veckor i Stockholm. Ditt lilla kontor kommer att vara inspirerad av stränderna i Medelhavet och där kommer du att sitta i en strandstol iklädd sommarkläder (med fötterna i sanden!). Hur härligt låter inte det? Andra arbetsuppgifter är att låtsas som att det inte regnar, ta en tupplur och läsa en bok. Om du vill bli extra bra på jobbet bör du ignorera förbipasserande och fokusera på att slappna av rejält.

Det krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet men det är meriterande om du har erfarenhet av att sova på tidigare arbetsplatser. Känner du dessutom att det borde finnas ett jobb som betalar dig för att hålla på med telefonen och lyssna på musik? Då borde du definitivt söka jobbet som strandfejkare! Mer information om ansökan hittar du här.

Lycka till!

Källa: Tui

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!