Nöje

Vill du upptäcka världen på ett miljövänligare sätt? Nu lanserar Ving tågcharter!

Älskar du också att resa och upptäcka världen men känner att du gärna hade valt ett miljövänligare alternativ än flyget? Då kan vi glatt meddela att charterföretaget Ving nu erbjuder tågcharter!

 Foto: Pexels

Det har länge varit en trend att tågluffa i Europa men tillhör du också en av oss som gärna ser till att någon hjälper till med planeringen? Då är detta glädjande nyheter för dig, för nu återlanserar Ving sina tågcharter och den första resan går till den Schweiziska alpstaden Davos. Redan nu kan du anmäla intresse till turen som sker i slutet av september. Hur härligt låter det inte att sitta i en tågstol, åka igenom land efter land och njuta av Europa utanför fönstret?

– Ving har arrangerat semesterresor i över 60 år och hade senast tågresor i programmet 2010. Vi märker av den ökade efterfrågan på resor med tåg och är nu glada över att kunna presentera premiärresan till de vackra bergsmiljöerna i närheten av Davos, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef  för Ving, till Baaam.

Resan som är ett samarbete mellan Ving, Systrarna i Bergen och Tågbokningen.se kommer att ta start från Stockholm och Köpenhamn och tar 26 timmar inklusive fyra byten. När du väl är framme i Davos, väntar guidade vandringar i alpmiljöer. Vi blir så sugna på att ge oss av och vi hoppas verkligen att det kommer fler charterresor som arrangeras med tåg som färdmedel.

Källa: Baaam

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!