Nöje

“Villa Wahlgren” – Pernilla Wahlgren bygger sitt drömhus i nytt program på kanal 5

I Villa Wahlgren får vi följa Pernilla Wahlgren när hon bygger sitt drömhus på Lidingö. “Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början”, säger Wahlgren i ett pressmeddelande från Discovery.

Foto: Warner Bros. Discovery

Tidigare i år meddelade Pernilla Wahlgren att hennes nya hus på Lidingö, “Villa Wahlgren”, äntligen var färdigt efter flera års väntan. Som många av Wahlgrens följare är medvetna om var konstruktionen av huset inte helt okomplicerad – och nu delar Pernilla med sig av processen i ett nytt program på Kanal 5 och Discovery plus.

“Mer komplicerat än vad jag trott”

I programmet, som passande nog fått titeln Villa Wahlgren, får tittarna även lära känna Thomas Sandell, en av Sveriges bästa arkitekter som ger Pernilla tips och råd på vägen. I ett pressmeddelande från Discovery berättar Wahlgren mer om programmet:

“Det har varit en fantastisk resa, men också otroligt utmanande. Ingenting har ju varit enkelt utan så mycket mer komplicerat än vad jag hade trott från början. Men med kamerorna på plats ser jag fram emot att bjuda in tittarna till att vara med på resan från första sprängningen på en omöjlig bergstomt till mitt färdiga ‘Pernilliga’ drömhus ‘Villa Wahlgren – Anything but ordinary'”, säger hon.

När har Villa Wahlgren premiär?

Villa Wahlgren har premiär den 26 april 20.00 på Kanal 5.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!