Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ville bli gravid som singel – köpte kit på nätet

När Stephenie Taylor ville bli gravid på egen hand vände hon sig till internet. Men hjälp av en spermadonator hon mött online och ett insemineringskit från Ebay berättar hon i en artikel i Daily Star om hur dottern Eden sedan kom till världen.

Foto: Facebook Stephanie Taylor

Stephenie Taylor har ett barn från en tidigare relation, men när hon insåg att hon ville att sonen Frankie skulle få bli storebror förstod hon också hur dyrt det var att vända sig till en privat fertilitetsklinik. Istället valde hon att ta saken i egna händer och beställde hem ett kit från internet.

Träffade donatorn via app

Att snabbt hitta en ny man att skaffa barn med var inte ett alternativ för Stephenie. Istället blev hon tipsad om appen Just A Baby som fungerar ungefär som tinder för spermadonatorer. Hon beställde sedan hem ett insemineringskit från Ebay och tog hjälp av guider på youtube. Donatorn kom förbi i början av januari 2020 och de tog en fika tillsammans.

“Hjälper gärna till om hon vill ha fler barn”

Stephenie ser inga problem med att dottern Eden skulle få träffa donatorn senare i livet om hon själv önskar. Donatorn, som har valt att vara anonym i artikeln, är glad över sitt beslut att kunna bidra. Han säger också att han gladeligen skulle hjälpa Stephenie om hon vill ha fler barn i framtiden. Till Daily Star berättar hon att hon är överlycklig över att bli mamma igen och att hon är stolt över sättet som Eden kom till världen på.

Källa: Daily Star

Foto: Facebook Stephanie Taylor

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!