Nöje

VINN lyxig shoppingweekend till London för 2 personer

Nu har du som prenumerant till Metro Modes nyhetsbrev Weekly exklusiv chans att kamma hem en lyxig shoppingresa till London för två personer. Allt du behöver göra för att sluta upp som vinnare i tävlingen är att bjuda in dina vänner till att gilla och följa Metro Mode på Facebook. 

Vad sägs om att bjuda med din partner, vän eller kanske mamma på en lyxig resa till London? Vi på Metro Mode bjuder på flyg för två personer, en natts boende på femstjärniga Hotel Fleming samt hela sex timmar med privat chaufför.

Tävlingsreglerna är enkla. Den som lyckas få flest vänner att börja gilla och följa Metro Mode på Facebook och kan styrka detta med en printscreen fram till fredagen den 1 februari klockan 12:00 kammar hem resan.

När du känner dig nöjd med antal vänner som börjat följa Metro Mode på Facebook så mejlar du din printscreen till [email protected] Exempel: ”72 av mina vänner följer nu Metromode.se på Facebook” med bifogad bild.

Är det några som bjudit in exakt lika många vänner så koras vinnaren utifrån bästa motivering så glöm inte att slänga med några radar om varför just du vill åka på lyxig shoppingresa till London.

Så vad väntar du på? Bjud in alla dina Facebook-vänner med en gång genom länken här >>

TIPS! Du vet väl att du genom ett knapptryck kan bjuda in alla dina vänner att gilla sidan? Gör du det så ökar dina chanser självklart genast.

För att vara med i tävlingen behöver du vara prenumerant till Nyhetsbrevet Weekly, vilket är helt gratis. Det blir du här! 

LYCKA TILL önskar vi på Metro Mode.

Foto: Unsplash

Efter avslutad tävling raderar Metro Mode alla mottagna printscreens enligt GDPR. Resans värde är beräknad på ca 10 000 kronor och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!