Nöje

Vinnare Farmen 2022 – Cecilia Ahlborg tog hem segern i finalen

Efter många krävande utmaningar tog Cecilia “Cissi” Ahlborg hem segern i Farmen 2022. “Jag är så stolt över min resa”, säger Ahlborg om sin vinst.

Foto: TV4

Efter en sommar fylld av utmaningar blev det Cecilia “Cissi” Ahlborg från Vollsjö som tog hem segern i årets upplaga av Farmen. I tävlingens sista moment fick Ahlborg och den andra finalisten, Helené Fransson, en uppgift som bestod av att bland annat hugga isär en stock med yxa.

Foto: TV4

“Det enda jag såg när jag stod och slog, det var mina barn och den här halva miljonen som det gäller. Jag kände att jag måste, jag måste ta i”, säger Ahlborg i programmet.

“Magiskt”

Efteråt berättar en märkbart berörd Ahlborg om sina känslor kring segern:

“Jag är så stolt över min resa och mitt jävla pannben så jag har inte ens ord för det. När jag slog igenom det sista slaget blev det bara svart”, säger hon.

Fembarnsmamman fortsätter med att betona vikten av att kunna ge sin familj ekonomisk stabilitet med hjälp av vinstpengarna, som uppgår till en halv miljon kronor:

“Att komma hem med en vinst är ju magiskt efter många tuffa år och flera veckors kämpande. Att kunna ge min familj stabilitet och trygghet igen, det betyder allt för mig.”

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!