Nöje

Vinnare Let’s Dance 2022 – Eric Saade och Katja Luján Engelholm

Efter en rafflande final blev det till sist Eric Saade och Katja Luján som tog hem glasskon som vinnare av årets Let’s Dance.

Foto: TV4

Eric Saade vinnare Let’s Dance 2022

Ikväll gick finalen av Let’s dance 2022 av stapeln och vi bjöds på fantastiska uppträdande med allt från tango och samba till jive. Efter en ruskigt jämn final mellan komikern och youtubern Filip Dikmen och artisten Eric Saade blev det till sist den sistnämnda, tillsammans med dansaren Katja Luján, som tog hem vinsten. 

Spänningen i studion var påtaglig när programledarna redovisade resultaten.

Alla deltagare Let’s Dance 2022

Marie Mandelmann

Marie Mandelmann har vi fått lära känna i Mandelmanns som handlar om hennes liv med maken Gustav Mandelmann på den självförsörjande gården Djupdal på Österlen i Skåne. I år intog Marie dansgolvet tillsammans med Jonathan Näslund och de slutade på en tredje plats.

Foto: TV4

Aron Anderson

Aron Anderson är en professionell äventyrare, idrottare, inspiratör och föreläsare. Han var den första att bestiga Kebnekaise i rullstol. I år intog Aron dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács i Let’s dance 2022. Tyvärr åkte paret ut i kvartsfinalen.

Foto: TV4

Eric Saade

Den tredje deltagaren är ingen mindre än Eric Saade Melodifestivalsvinnare, programledare och artist. Vi har tidigare sett honom i Secret Song Sverige, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Eric intog dansgolvet tillsammans med Katja Luján Engelholm och blev årets vinnare av Let’s Dance 2022.

Foto: TV4

Mouna Esmaeilzadeh

Även Mouna Esmaeilzadeh även kallad Dr.Mouna kommer att tävla om den legendarisk glasskon. Hon är en framgångsrik läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-personlighet. Hon intog dansgolvet tillsammans med Tobias Wallin i Let’s Dance 2022. Tyvärr fick paret lämna i det sjätte programmet.

Foto: TV4

Filip Dikmen

Komikern, influencern och programledaren Filip Dikmen ska svida på sig sin mest glittriga skjorta och snöra på sig dansskorna. För i år är han en av deltagarna som tävlar om den legendariska glasskon. Filip dansade tillsammans med Linn Hegdal och slutade på en fantastisk andraplats.

Foto: TV4

Markus Granseth

Sedan tidigare har Markus Granseth både rollen som programledare och producent på sin meritlista. Och efter den här våren kan han även skriva upp Let’s dance. För han är en av de svenska kändisarna som i år tävlar om den legendarisk glasskon. Markus dansade tillsammans med Cecilia Ehrling i Let’s dance 2022. Tyvärr fick de lämna redan i sjunde programmet.

Foto: TV4

Lisa Ajax

Artisten som har vunnit Idol och kommit till final flertalet gånger i Melodifestivalen snurrade på sig dansskorna. Lisa Ajax tävlade tillsammans med Tobias Bader i Let’s dance 2022. Tyvärr fick paret lämna i det femte programmet.

Foto: TV4

Cecilia von der Esch

Skådespelaren och komikern Cecilia von der Ersch har länge varit folkkär hemma i tv-sofforna. I år fick vi se henne dansa tillsammans med Hugo Gustafsson som deltagare i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Cecilia lämna redan i fjärde programmet.

Foto: TV4

Henrik Fexeus

Han är författare, programledare och mentalist. I år fick Henrik Fexeus uppgradera sina danskunskaper när han intog dansgolvet tillsammans med Malin Watson i Let’s dance 2022. Tyvärr fick Henrik lämna redan i tredje programmet.

Foto: TV4

Mia Parnevik

För några år sedan fick svenska folket lära känna Mia Parnevik och hennes familj i realityserien Parneviks. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av sitt liv på sociala medier, designat kläder och en massa annat. I år fick vi lära känna en ny sida av henne när hon intog dansgolvet tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s Dance 2022. Tyvärr fick Mia lämna redan i andra programmet.

Foto: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!