Nöje

Vinnare Mästarnas Mästare 2021 – André Myhrer

André Myhrer kammade hem vinsten i årets omgång av Mästarnas mästare. Efter en dramatisk final stod det klart att det var slalomstjärnan som skulle ta hem vinsten.

Foto: SVT

Den tuffa finalen utkämpades mellan slalomstjärnan André Myhrer, 38, och tennisspelaren Johanna Larsson, 32. Efter allt från kluriga pussel till styrketävlingar blev det tills sist André som kunde höja finalbucklan till skyarna.

Finalnerverna slog till

Till Aftonbladet berättar André att finalnerverna slog till redan när han klev in i ladan där finalkampen skulle utspela sig. “Det var en häftig inramning att få komma in i världens lokal med facklor och allt. De hade verkligen gjort det dramatiskt”, säger han. “Jag trodde inte att jag så snart skulle få uppleva det här spännande startögonblicket igen. Det var så mycket nerver inblandat och det var häftigt att få känna den känslan igen.”

Firar i efterhand

Efter att ha vunnit tävling efter tävling under programmets gång tog han till sist hem hela vinsten för årets säsong. Något firande blev det dock inte under finalkvällen, men han poängterar att han kommer ta igen firandet så småningom.

Foto: SVT

Tidigare vinnare i Mästarnas Mästare

Här är alla vinnare i ”Mästarnas mästare” sedan starten 2009.

Per Elofsson (2009)

Armand Krajnc (2010)

Ingemar Stenmark (2011)

Jörgen Jönsson (2012)

Magdalena Forsberg (2013)

Thomas Ravelli (2014)

Danijela Rundqvist (2015)

Peter Forsberg (2016)

Martin Lidberg (2017)

Bollaget med Kennet Andersson, Jesper Blomqvist och Magnus Wislander (2018)

Anders Södergren (2019)

Michel Tornéus (2020)

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!