Nöje

Vinnare “På spåret” 2023 – Marie Agerhäll och Fritte Fritzson

Med sina 46 poäng blev det debutparet Marie Agerhäll och Fritte Fritzson som kammade hem vinsten i årets omgång av “På spåret”. “Jag får bjuda Marie på skaldjursplatå och champagne”, säger Fritte till Aftonbladet.

Foto: TV4

Efter en spännande säsong av det folkkära tv-programmet “På spåret” blev det Marie Agerhäll och Fritte Fritzson som kammade hem vinsten. Finalen utkämpades mot Cecilia Düringer och Jonatan Unge, men med 46 poäng kammades vinsten hem av debutanterna Marie och Fritte. “På spåret” är inne på sin 33 säsong men fortsätter vara lika älskat av tittarna som alltid, och finalen gjorde ingen besviken!

Vann mot förra årets vinnare

Förra årets vinnare, Jonathan Unge och Cecilia Düringer, gick alltså förlorande ut mot nykomlingarna. Resmålen som besöktes var Mora, Santiago och Florens och trots att båda lagen presterade bra blev det Unge och Düringer som hamnade på lägst poängnivå i slutändan. För Fritte Fritzson var det en självklarhet att ställa upp i programmet när han fick frågan, berättar han för Aftonbladet. Marie Agerhäll däremot var mer tveksam. “Jag ruvade på det länge för jag tänkte att det inte var min grej. Men sen sa min man att det var så oerhört självklart att tacka ja. Så då gjorde jag det och det var ett jättebra beslut”, säger hon.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!