Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Vinnare Sveriges Mästerkock 2022 – Adam Thulin

Efter en nervkittlande final tog Adam Thulin hem segern i “Sveriges Mästerkock” 2022. “Att det händer mig är helt otroligt”, säger Thulin om segern.

Foto: TV4

Nu står det klart att 21-åriga cafébiträdet Adam Thulin kan titulera sig som “Sveriges Mästerkock” efter att ha tagit hem segern i årets upplaga matlagningsprogrammet.

“Det var ju helt fantastiskt. Det är sånt där man bara ser på tv – och sen att det händer mig är helt otroligt. Jag känner mig väldigt tacksam och ödmjuk”, säger Thulin till Aftonbladet.

Ger ut sin första kokbok

Som vinnare i “Sveriges mästerkock” belönas Thulin inte bara med äran, utan också med 250 000 kronor i prispengar och ynnesten att ge ut sin egen kokbok: ”Ett bord, flera smaker”.

Boken består av fyra kapitel: Snacks, kalla mellanrätter, varma mellanrätter och sött – med andra ord allt som behövs för att skapa en komplett måltid. Inspirationen hämtade Thulin bland annat i Köpenhamn, dit han åkte direkt efter finalen för att komma på idéer.

“Jag är extremt nöjd med boken”, säger Thulin. “Det är en dröm som går i uppfyllelse.”

Fått jobb på sin drömkrog

För Aftonbladet berättar Adam även att han har fått flera olika jobberbjudanden sedan sin vinst i programmet:

“Jag kommer att fortsätta vara nyfiken och testa nya grejer. Sen har jag fått lite olika jobberbjudanden. Jag kommer att göra några samarbeten och gästspel – och jag ska få provjobba på en [än så länge hemlig] drömkrog. Så det är full rulle.”

Ett bord, flera smaker  - Adam Thulin KÖP

Ett bord, flera smaker - Adam Thulin

Pris: 179 kronor.

(Nedsatt 10%)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!