Nöje

Vinnare Sveriges Mästerkock VIP 2021 – Eric Gadd

Efter att ha gjort succé på musikscenen kammar nu en av våra favoritartister hem “Sveriges mästerkock VIP”. Erik Gadd, 56, tog därmed hem finalen som utkämpades mellan honom och Maja Ivarsson.

Foto: TV4

Det gick att ta på spänningen i finalen av Sveriges Mästerkock VIP. Utmaningen för finalisterna Eric Gadd och Maja Ivarsson bestod i att tillaga en trerättersmeny och The Sounds-sångerskan hade det svettigt när hon inte fick till sina tacoskal. Det blev klurigt för juryn, bestående av Leif Mannerströn, Markus Aujalay och Mischa Billing att utse en vinnare.

Fågel och chokladsås är favoriten hemma

Finalnerverna gjorde sig påminda för Eric Gadd i Sveriges Mästerkock VIP. Mitt i tävlingen glömde han bort vad rätten han själv valt att tillaga hette, men trots det tog han hem vinsten. Eric Gadds matintresse väcktes redan i tolvårsåldern och vinnarmenyn bestod av en förrätt med camarones grande med papaya och koriander, en huvudrätt på iberico secreto med sötpotatisgratäng och gurkterrine och en dessert på french toast med äpple, vaniljsås och kanderade valnötter. Till Expressen berättar Eric Gadd att hans paradrätt hemma däremot är fågel med chokladsås eller meze.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!