Nöje

Visa din bästa sida – 2 knep som gör dig bättre på bild

Har du också stått i timmar och försökt få till den perfekta selfien? Ljuset är rätt, håret är fixat men det blir ändå inte bra. När någon sedan råkar titta över axeln när du bläddrar igenom alla misslyckade försök skäms du ihjäl. Med dessa två enkla knep får du till en snygg bild på några sekunder, vi lovar!

Foto: Instagram @kaiagerber/@elsahosk

Kändisar och modeller verkar ofta ha stenkoll på hur de visar sig från den bästa sidan (när det gäller att vara bildskön, deras personligheter vågar vi dock inte uttala oss om…) Man ska inte glömma att sådana bilder ofta är en produkt av både makeupartister och professionella fotografer. Vi sitter dock inne på två enkla knep som även kan få dig att visa upp den bästa sidan, hemma eller ute på promenaden, där du är bekväm att fota!

Använd ögonen

Är du bekant med begreppet “squincha”? Enkelt översatt handlar det om att kisa. Tekniken handlar om att “nästan kisa”, och alltså använda musklerna runt ögonen och pressa ihop de litegrann, knappt märkbart. På så sätt minskar du vitan i ögat och låter fokus hamna på iris. Med för mycket vita riskerar du att se både chockad och stressad ut.

Använd käken

Du vill skapa en så tydlig käklinje som möjligt, så tilta fram pannan mot kameran och skjut sedan fram hakan (litegrann). På så sätt kan du skapa en så tydlig käklinje som möjligt. Det kan låta onaturligt (och det är det väl till viss del) men vi garanterar att du kommer känna dig snyggare på dina framtida selfies!

Källa: Obsid.

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Foto: Instagram @kaiagerber

Nästa bild

Foto: Instagram @kendalljenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!