Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vogue har listat världens bästa takbarer och en av dem finns i Sverige!

Att ta en drink med ett härligt sällskap under solen och blicka ner över en stad är en perfekt aktivitet att göra i sommar. När Vogue listade de bästa takbarerna i världen var svenska Winery Hotel med – och vi förstår varför! 

Foto : Instagram The Winery Hotel / Pexels

Att spendera somriga dagar och kvällar på en takbar låter inte helt fel, eller hur? Härliga drinkar, god mat och grym musik – det kan inte bli fel! Detta är något som Australienska Vogue också håller med om. De har nämligen listat de 25 bästa takbarerna i världen. På listan hittar vi bland annat Dream Hotel Hollywood i Los Angeles, HGU Rooftop by John DeLucie i New York, Radio Rooftop i London och sist men inte minst: The Winery Hotel i Solna!

The Winery Hotel har en pool på taket, en egen vinproduktion och en fantastiskt utsikt över Brunnsviken. Hotellets design är präglat av en blandning mellan Brooklyns industriella känsla och Toscanas lantliga atmosfär. Helt enkelt en väldigt fin plats att umgås eller till och med övernatta på!

Källa: The Winery Hotel, Vogue 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!