Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vogues Anna Wintour dansar loss till Katy Perry i hemlig video

Så här är vi definitivt inte vana vid att se den allvarliga chefredaktören. Vogues Anna Wintour släpper loss – och fångas i hemlig Instagramvideo.

Foto Kelly Taub/BFA/REX/Shutterstock

När vi tänker på Anna Wintour så tänker vi på en perfekt lagd bobfrisyr, ett par stora svarta solglasögon och ett allvarligt uttryck där under. Vogues chefredaktör beskrivs ofta som sval och reserverad. Det sägs ju att boken Djävulen bär Prada, som handlar om en kvinna som börjar som assistent hos en chefredaktör på världens största modetidning, av Lauren Weisberger är baserad på Weisbergers tid som assistent åt Anna Wintour…

Hur härligt är det då inte att se Anna på årets Met Gala tidigare i år, där hon under Katy Perrys uppträdande fullkomligt släpper loss och nästan stjäl showen. Skådespelaren Salma Hayek fångade uppvisningen i smyg och postade nyligen videon på Instagram. I videon syns Anna i glittrande klänning bredvid Selena Gomez, The Weeknd och James Corde. Dance like nobody´s watching!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!