Nöje

Wahlgrens värld säsong 11 – premiär i februari 2022

Äntligen är det dags för en ny säsong av Wahlgrens värld. Efter 10 hela säsonger kommer programmet att skifta fokus, här är allt vi vet om den kommande säsongen!

Foto: Kanal 5

Till skillnad från de tidigare säsongerna kommer programmet inte längre följa Bianca Ingrosso lika tätt. Istället kommer fokus helt och hållet ligga på mamma Pernilla Wahlgren, även om barnen kommer att synas då och då i programmet.

Pernillas nya kärlek

I den nya säsongen kommer tittarna även att få lära känna Pernillas nya kärlek. “Jag säger bara: Häng med på det här tåget, för det kommer verkligen att åka! Tittarna kommer äntligen få träffa min nya kärlek, vi åker till Mallis på vår första romantiska resa och där hälsar vi också på Bianca som har hyrt värsta huset. Och så håller mitt nya hus på att byggas och det är kaos. Sist men inte minst händer det något jättestort i mitt liv som man får följa i nya säsongen av Wahlgrens värld”, säger Pernilla i ett pressmeddelande.

Hela familjen kommer dock inte att medverka i den nya säsongen. Enligt ett instagraminlägg följer inte sonen Oliver med till Palma utan stannar istället i Sverige för att jobba och ta hand om familjens hundar.

Den nya säsongen har premiär den 24 februari på discovery+ och Kanal 5.

Foto: Kanal 5

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!