Nöje

Way Out West 2022: Robyn ställer in sin spelning

Way Out Wests arrangörer har idag meddelat att Robyn ställer in sommarens spelning på grund av ändrade omständigheter. Så här säger Robyn själv om den inställda konserten.

Foto: Getty Images/Instagram @wayoutwestfestival

Efter två års uppehåll är det många som har sett fram emot Way Out West i sommar. Men några som inte kommer få se sin favoritartist på festivalen är Robyns fans – idag kom nämligen beskedet att hon inte kommer att medverka som planerat.

“Jag är så ledsen för det här”

“Vi måste tyvärr meddela att Robyn inte kommer att kunna uppträda på Way Out West 2022. Vi hoppades alla på att få dansa tillsammans med Robyn i sommar, men tråkigt nog kommer detta inte att vara möjligt på grund av ett skifte i omständigheterna för artisten”, skriver arrangörerna på Way Out Wests Facebooksida.

Undertill har Robyn själv skrivit ett uttalande:

”Det är en underdrift att säga att jag såg fram emot att headlinea på Way Out West i sommar, men omständigheterna har förändrats och jag kommer tyvärr inte kunna det för i år. Jag är så ledsen för det här. Men det är många spännande saker som kommer och även om det tar lite längre tid så längtar jag efter att återförenas med er så snart mitt nya album är klart. Jag har saknat att spela för er så mycket och jag planerar fortfarande att åka tillbaka på turné så fort jag kan. All min kärlek, Robin.”

Arrangörerna avslutar med att skriva att de snart kommer presentera nya akter inför Way Out West 2022. Nick Cave, First Aid Kit och Burna Boy är några av de akter som redan har offentliggjorts.

Källa: Expressen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!