Nöje

WEBB-TV: Pamela Bellafesta listar sina 3 bästa tips från Tel Aviv

Metro Modes modechef och bloggare, stylisten Pamela Bellafesta har besökt staden som alla pratar om, Tel Aviv. Som inte bara fångade Pamelas hjärta för den härliga pulsen, utan även för de vackra stränderna, goda maten och grymma shoppingen! 

Här listar Pamela sina tre bästa tips från den pulserande staden Tel Aviv!

Pamela-bellafesta-tel-aviv-webb-tv

1. Gordon Beach

Pamela konstaterade tidigt att alla människor var så snygga på stranden vilket alltid är ett plus. Längs med strandkanten myllrar det av pittoreska restauranger som varvas med surfskolor, beachvolleyboll, utegym och lekplatser. “När vi var i Tel Aviv i slutet på april mätte temperaturen 39 grader i luften och 27 i vattnet. En riktig dröm!”

Pamela-bellafesta-tel-aviv-webb-tv

2. Det israeliska köket

“Första kvällen i Tel Aviv blev vi tipsade om restaurangen Port Said som vi blev helt förälskade i!” I restaurangen som är en kombinerad vinylbutik är många av rätterna vegetariska och maten serveras alltid på gigantiska bakplåtspapper med olika röror. “Vi gillade stället så mycket att vi besökte det flera gånger under resan, samt letade upp kockens andra, lite hemligare restaurang som låg i en nerlagd galleria.”

Pamela-bellafesta-tel-aviv-webb-tv

3. Shoppingen

Är du ute efter kläder så bör du hålla dig borta från marknaderna och istället åka till Neve Tzedek. “Jag shoppade loss i butiken Mayu som erbjuder israelisk design i skandinaviska färger och snitt. Där hittade jag även ett par sandaler jag bott i sedan jag kom hem.” Marknaderna är ändå värda att besöka för den härliga stämningen och matens skull. Ett annat tips är att åka till Jaffa där du kan fynda antika mattor och FedExa dem hem till Sverige för en billig peng.

Här kan du kolla in senaste avsnittet av We Have A Plan där Pamela Bellafesta besöker Tel Aviv >>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!