Nöje

Wednesday säsong 2 – Här är allt vi vet

I fjol bekräftade Netflix att det blir en andra säsong av Wednesday. Här allt vi vet om den nya säsongen!

Foto: Netflix

Tim Burtons Netflix-serie Wednesday, som handlar om Wednesday Addams äventyr, gjorde succé på plattformen när den släpptes i november 2022 – och i januari 2023 fick seriens fans det glädjande beskedet att serien hade förnyats för ännu en säsong.

Vilka medverkar i Wednesday säsong 2?

Förutom Jenna Ortega i rollen som Wednesday kommer flera av den första säsongens skådespelare reprisera sina roller i den kommande säsongen, det bekräftar ett klipp som Ortega delade på Instagram i maj 2024.

Bland annat kommer vi få återse Emma Myers i rollen som Enid Sinclair, Hunter Doohan som Tyler Galpin, Catherine Zeta-Jones som Morticia Addams, Luis Guzmán som Gomez Addams och Isaac Ordonez som Pugsley Addams.

Vad handlar Wednesday säsong 2 om?

Handlingen i säsong två av Wednesday är ännu hemlig, men Jenna Ortega har tidigare berättat för Entertainment Tonight att hon gärna ser att den kommande säsongen blir “mörkare” än den första:

“Jag vill att hon ska ta mer risker, för det finns många repliker som handlar om att hon typ ska rädda skolan, men jag tycker att hennes huvudsakliga motivation med monstren är en tävlingsinstinkt. Typ, ‘jag undrar hur den här killen gör det där'”, säger hon.

När har Wednesday säsong 2 premiär?

Det finns ännu inget premiärdatum för den andra säsongen av Wednesday. Däremot meddelade Jenna Ortega i maj 2024 att inspelningarna av den nya säsongen hade dragit igång.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!