Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

The White Lotus säsong 3 – omtyckta karaktären återvänder

Nu är det bekräftat: Belinda från säsong ett av The White Lotus återvänder i succéseriens kommande säsong. “Mitt hjärta är fullt”, skriver Natasha Rothwell, som gestaltar den omtyckta karaktären.

Foto: HBO

Att det blir en säsong tre av HBO:s populära serie The White Lotus har varit känt ett tag, men vilka skådespelare som kommer att medverka i den har seriens skapare varit förtegna om.

Foto: HBO

Nu är det dock bekräftat att Natasha Rothwell, som spelade spa-managern Belinda i säsong ett av serien, kommer att återvända i säsong tre – något som Variety var först med att rapportera.

“Mitt hjärta är fullt! Ord kan inte beskriva hur glad, tacksam och ödmjuk jag känner mig inför att få chansen att blåsa liv i Belinda igen”, skriver Rothwell på Instagram.

Vad handlar The White Lotus säsong 3 om?

Handlingen i The White Lotus säsong tre är ännu höljd i dunkel men seriens skapare, Mike White, har sagt följande i ett klippHBO:s YouTube-kanal:

“Den första säsongen belyste pengar och den andra sex. Jag tror att den tredje säsongen kanske skulle vara en satirisk och rolig titt på döden och österländsk religion och andlighet.”

Flera källor hävdar att säsong tre kommer att utspela sig i Thailand, det skriver Variety. Detta verkar troligt då White har sagt att det skulle vara “kul att resa till en helt annan kontinent”:

“Vi gjorde Europa, och något galet som Asien kanske skulle vara roligt”, sa han i en intervju med Deadline i oktober 2022.

När har The White Lotus säsong 3 premiär?

Det finns ännu inget officiellt premiärdatum för säsong tre av The White Lotus, men baserat på tidigare säsongers premiärer gissar många på att den nya säsongen kommer ut i början av 2024 på HBO.

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!