Nöje

Wow! Här är nya bilden från Big Little Lies säsong 2- vi kan knappt bärga oss

En bild säger mer än tusen ord. Premiären av den andra säsongen av Big Little Lies verkar närma sig, hur spännande ser det inte ut att bli?

Sedan nyheten om att det blir en andra säsong av succéserien Big Little Lies släpptes har spänningen och längtan varit olidlig.  Men nu har en ny bild från säsongen släppts och vi säger bara wow, hur spännande ser det inte ut att bli? Säsongen kommer släppas någon gång under 2019 men när återstår att se. Hur taggad blir man inte på att få se Reese Whiterspoon, Nicole Kidman Shailene Woodley, Zoe Kravitz och Laura Dern i sina roller igen. Dessutom kliver Meryl Streep in i serien som Alexander Skarsgårds karaktär Perrys mamma, Mary Louise Wright. Det här kan ju inte bli annat än succé. Första säsongen kammade hem hela 4 vinster på Golden Globe 2019 så förväntningarna för andra säsongen är nu skyhöga.

Visa det här inlägget på Instagram

 

A big little look at Season 2 of #BigLittleLies ? Can’t wait to share more with you soon xx

Ett inlägg delat av Nicole Kidman (@nicolekidman)

 

Stjärnorna själva verkar lika taggade de, Nicole Kidman, Shailene Woddley, Zoe Kravitz och Reese Whiterspoon har själva postat bilden på Instagram och skrivit olika texter om hur peppade de är på att få dela med sig mer av serien. Nedräkningen har nu börjat på riktigt, hoppas verkligen vi får ett premiärdatum snart…

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!