Nöje

WOW! Josefin Dahlberg medverkar i TED Talk: “En dröm som blev sann”

Igår hölls den världskända konferensen TED i Göteborg och ingen mindre än grymma Josefin Dahlberg närvarade och höll ett föredrag, ett så kallat TED Talk, under konferensen. “Jag var så nervös innan jag gick upp på scen, men sen var det mest fantastiska någonsin”, skriver Josefin Dahlberg på sin Instagram. Så himla coolt och så stort!

josefin-dahlberg-ted-talksFoto: Josefin Dahlberg

I samband med den årliga konferensen TED hålls ett antal TED Talks på scen av olika inspirerande personer. Under gårdagens TED i Göteborg var influencern Josefin Dahlberg på plats för att hålla ett föredrag. “En dröm som blev sann”, skriver Josefin Dahlberg under en Instagrampost där hon både publicerat en bild på sig själv och en video där vi får se hur hon laddar upp sekunderna innan hon går ut på scen. På TED’s egna hemsida står det att hon under sitt TED talk pratar om tabun kring alkoholism och att det aldrig är för sent att förändra sitt liv.

“Ett riktigt bucket list-ögonblick då TED Talk har varit en av min största dröm sen jag först upptäckte TED när jag var 22 år.”, skriver hon och avslutar Instagraminlägget med några ledord “Dröm stort och tro på dig själv”.

Foto: @josefindahlberg.se

Källa: Josefin Dahlberg , TED

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!