Nöje

You säsong 4 – spana in trailern här!

Om du inte har sett säsong 3 av den nervkittlande serien You än och vill slippa spoilers så är det dags att sluta läsa: den första titten på hur Joes liv ser ut efter händelserna i den senaste säsongen är nämligen här!

Foto: Netflix

Den intellektuella seriemördaren Joe Goldberg är tillbaka i en ny säsong av You, den psykologiska thriller som gjort succé på Netflix under de senaste åren. Här är allt vi vet om den kommande säsongen!

Vad handlar You säsong 4 om?

I samband med att Netflix offentliggjorde premiärdatumet för säsong fyra av You gav streamingplattformen oss även en försmak av det nya kapitlet i Joes liv: han har hamnat i London där han numera har antagit identiteten professor Jonathan Moore.

Joe tycks dessutom har hittat sitt kärleksintresse från säsong 3, Marienne Bellamy, i Storbritannien. Själv menar han dock att dagarna av obesvarad kärlek är över – i sitt nya liv fokuserar han istället på undervisning. Samtidigt verkar hans bekantskapskrets ha utökats med en ensemble färgstarka karaktärer från samhällets grädda.

Vilka medverkar i You säsong 4?

Penn Badgley återvänder i rollen som Joe Goldberg och Tati Gabrielle spelar återigen Marianne Bellamy. Brittiska Charlotte Ritchie spelar Kate – enligt Bustle en intelligent chef för ett konstgalleri. Lukas Gage spelar amerikanska Adam, som sägs dölja en hel del hemligheter. I andra roller syns Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman och  Ed Speleers.

När har You säsong 4 premiär?

You säsong fyra är uppdelad i två delar: den första delen har premiär på Netflix den 10 februari 2023, medan den andra delen har premiär den 10 mars 2023.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!