Nöje

“YOU” säsong 5 – premiärdatum, rollista och handling

Efter fyra säsonger och otaliga mord är det dags för Joe Goldberg att möta sitt öde. Här är allt du behöver veta om den femte och sista säsongen av Netflix succéserie YOU!

Foto: Netflix

Det var i mars i år som Netflix gick ut på X (tidigare Twitter) och avslöjade att produktionen av YOU:s femte och sista säsong dragit igång. I samband med offentliggörandet delade streamingjätten en bild på huvudrollsinnehavaren Penn Badgley på New Yorks gator.

Vilka medverkar i YOU säsong 5?

Förutom Badgley i rollen som Joe återvänder Charlotte Ritchie i rollen som Joes partner, Kate.

De får sällskap av bland andra Anna Camp (känd från Pitch Perfect-filmerna) som spelar båda Kates tvillingsystrar, Reagan och Maddie Lockwood. Griffin Matthews (Your Place or Mine) spelar Kates bror, Teddy Lockwood, medan Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale) spelar Bronte, som jobbar i Joes bokhandel.

Vad handlar YOU säsong 5 om?

Handlingen i säsong fem är ännu inte känd, men den senaste säsongen slutade med att Joe återvände till New York efter att ha nått en viktig insikt om sitt rätta jag. Badgley har tidigare avslöjat att Joe kommer att stöta på några figurer från sitt förflutna i den kommande säsongen – kanske Ellie, som spelades av Jenna Ortega i säsong två?

När har YOU säsong 5 premiär på Netflix?

Vi har inte fått något exakt premiärdatum för YOU säsong fem – däremot har Netflix tidigare avslöjat att premiären kommer ske någon gång under 2024.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!