Nöje

“Young Royals” – då har tredje och sista säsongen premiär på Netflix

I mitten av december 2022 meddelade Netflix att den populära serien Young Royals skulle förnyas för en tredje och sista säsong. “Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista”, säger Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare. I mars i år är längtan över då den sista säsongen (äntligen) har premiär!

Foto: Netflix

I november 2022 släpptes säsong två av Young Royals, den svenska succéserien vars handling kretsar kring den tonårige prins Wilhelm som börjar på en anrik internatskola. Nu meddelar Netflix att de första fem avsnitten av säsong 3 släpps den 11 mars! Veckan efter, 18 mars, släpps det sjätte och sista avsnittet.

Foto: Netflix

De medverkar i Young Royals säsong 3

Nu bekräftar Netflix att det blir en tredje och sista säsong av serien, och att samtliga huvudrollsinnehavare återvänder i den kommande säsongen: Edvin Ryding som Prins Wilhelm, Omar Rudberg som Simon, Frida Argento som Sara, Malte Gårdingersom August och Nikita Uggla som Felice.

Foto: Netflix
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare, berättar att hon under en längre tid har haft klart för sig hur historien om prins Wilhelm och de andra ska sluta:

“Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt”, säger hon.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

När har Young Royals säsong 3 premiär?

Young Royals säsong 3 har premiär på Netflix den 11 och 18 mars.

De första fem avsnitten har global premiär på Netflix den 11 mars, följt av sjätte och sista avsnittet den 18 mars.

Young Royals Säsong 3

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!