Nöje

Zara Larsson får musikpris av regeringen – se den grymma tackvideon här!

Coola Zara Larsson prisas återigen för sina musikinsatser, den här gången av Sveriges regering. Se hennes tack i regeringens film!

zaralarsson_815

Varje år delar regeringen ut ett pris för utomordentliga insatser för svensk musikexport under det föregående året. Regeringens musikexportpris, som delades ut för tjugonde året i rad, går till Zara Larsson.

Motiveringen handlar både om hennes sång och hennes samhällsengagemang. I motiveringen kan man läsa: “Hennes starka röst som sångerska, men också som språkrör för kvinnors rättigheter, gör henne till en stor förebild för det moderna Sverige.” Vi på Metro Mode har alltid älskat Zara Larsson och här kan du läsa sex anledningar varför.

Andra nominerade till priset var Galantis, Ghost och Yung Lean & Sad Boys. Bland tidigare vinnare hittar vi bland annat Tove Lo (2015), Avicii (2013) och Robyn (2010).

I en video på regeringens hemsida tackar Zara Larsson för priset och svarar på frågor om sin framgång.

“Jag vill börja med att såklart tacka för det här priset, det betyder väldigt mycket för mig och jag känner mig otroligt stolt som blev 2016:s person, helt enkelt, för att 2016 har för mig varit det bästa året hittills i mitt liv. Och jag har fått göra så otroligt roliga saker, varit med om fantastiska event och uppträdanden. Jag har träffat så otroliga personer som jag ser upp till. Och jag hoppas att 2017 blir ännu bättre.” säger Zara Larsson i klippet på regeringens hemsida.

Den svenska stjärnan får frågan om hur hon kommit dit hon är idag och svarar att det är mycket hårt arbete som ligger bakom framgångarna. “Där jag är i dag är tack vare ett hårt arbete som typ inte tar slut. Man bara gör det hela tiden. Också för att jag har en passion för det jag gör, jag vill göra det hela tiden. Jag sjunger non-stop hemma, jag sjunger non-stop var jag än är.” svarar Zara Larsson.

Klicka på bilden för att se videon med Zara Larsson:

zaralarsson

Källa: Regeringen 

Foto: Regeringen & IBL

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!