Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Zara Larsson ger kaxigt svar på tal till exet – via Snapchat

Under förra veckan kunde Zara Larssons fans lägga ihop ett plus ett när hennes ex Ludwig säger att alla som lyssnar på hans podd vet exakt vem han pratar om och att han är “riktigt trött på att ljuga”.  Han öppnar upp om varför förhållandet till stjärnan egentligen tog slut, något Zara nu också kommenterar – via Snapchat. 

I podden Noel & Ludwig säger Ludwig att det hela började med att Zara ville ha ett öppet förhållande med reglerna. “Man får göra precis vad man vill bara man inte blir förälskad.”

Ludwig fortsätter med att berätta att det som alltså (enligt reglerna) inte fick hände, hände. Han träffade en tjej som fansen nu tror sig vara Fiona från “Rebecka & Fiona” (enligt Zara Larssons snapchat) och blev förälskad.

Poddavsnittet har i skrivande stund fått stor medial uppmärksamhet och här nedan ger Zara sin version (som inte nämner något öppet förhållande).

I poddavsnittut nämner Ludwig inget namn men säger många saker som får fansen att förstå att det är exet, Zara han menar. Att de blev ett par när de var 14, att de har växt upp tillsammans och att hon slutade med podden tillsammans med Noel när förhållandet tog slut.

Zara och den gemensamma vännen Noel hade tidigare poddcasten “Den fantastiska resan” tillsammans. Enligt Zaras uppdatering på Snapchat skriver hon att anledningen till att de två inte längre pratar eller har kontakt ska vara att han visste om Ludwigs affär under hela tiden utan att säga något.

Foto: Zaralarsson på Snapchat & REX Features
Källa: Noel & Ludwig  & Zara Larsson 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!