Nöje

Zara Larsson hävdar att exet spred avklädda bilder på henne

2021 spreds avklädda bilder på Zara Larsson på nätet. Nu nämner Larsson själv den påstådda gärningsmannen vid namn på Instagram, där hon har 7,6 miljoner följare.

Foto: Instagram @zaralarsson

Det var i fjol som avklädda bilder av popstjärnan Zara Larsson spreds på nätet, en kränkning som Larsson menar att hennes ex ligger bakom.

“Kränkningarna är på en ny nivå”

I ett inlägg på Instagram – där Larsson har 7,6 miljoner följare – skriver artisten om det hårda tonläge som råder på sociala medier just nu och de kränkande ord som hon får riktade mot sig med jämna mellanrum:

“Vad fan gör vi åt den här otroligt obehagliga tonen på twitter och internet överlag?”, börjar Larsson inlägget, där hon berättar att det har varit “så mycket nazister och kvinnohatare” i hennes notiser under den senaste dagen.

Hon fortsätter: “Hoten och kränkningarna är på en ny nivå. Är detta vad folk tycker [och] tänker? Eller har jag blivit omringad av en mycket sjuk grupp bestående av dom allra högljuddaste som också är dom allra mest korkade och vidrigaste Sverige har att erbjuda?”

Längre fram i inlägget nämner Larsson de privata bilder av henne som spreds på internet i fjol, samt den person som hon misstänker är skyldig till övertrampet:

“Inte blir det bättre av att bilder som mitt ex [NN] suttit på i några år ‘råkade hamna’ på World Wide Web nu är i händerna på de absolut mest vidriga männen”, skriver hon.

Anklagade polisen för att ha läckt bilderna

Enligt Expressen polisanmälde Larsson expojkvännen förra året. Han ska ha nekat till anklagelserna och istället menat att det var polisen som låg bakom de läckta bilderna – expojkvännens mobil genomsöktes nämligen av polisen sommaren 2021 i samband med en brottsutredning.

Anklagelserna ska ha utretts av SU, avdelningen för särskilda utredningar. Idag är båda fallen nedlagda, det bekräftar chefsåklagaren Marianne Nordström för Expressen.

Foto: Instagram @zaralarsson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!