Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Zara Larsson och Dua Lipa teamar upp i hyllat uppträdande – är det Spice Girls 2.0 vi ser?

Artisten Dua Lipas senaste framträdande var något utöver det vanliga. En av de fyra kända bakgrundssångarna var ingen mindre än Zara Larsson. Nu väntar många med spänning på att tjejerna ska fortsätta – och utifrån spekulationerna pratar vi om en ny Spice Girls-grupp! 
spicegirls-zaralarsson-bbcFoto: Youtube/ BBC Radio 1

Det var när artisten Dua Lipa uppträdde live med låten “IDGAF” för BBC i Los Angeles som filmklippet hamnade på YouTube och kommentarsfältet snabbt fylldes med positiva kommentarer. De fyra bakgrundssångarna, som går under artistnamnen Charli XCX, ALMA, Zara Larsson och MØ gick samman för att framträda med Dua Lipa – och wow, tjejerna utstrålar riktig girl power! Svenska Zara Larsson verkar också vara riktigt peppad på att fortsätta sjunga med gruppen. I ett Instagram-inlägg skriver hon bland annat: “Mer av det här!!!! Mer girl power!!!! Jag är ett sånt stort fan av alla de här kvinnorna. Genuint så älskar jag både deras musik och människorna som de är”

Snacket går nu om att ny Spice Girls-grupp är på g. Charli XCX, som är en av bakgrundssångarna, skriver på Instagram: “Om vi var i Spice Girls, vem skulle vara vem? Ja, nu håller vi tummarna för att tjejerna håller ihop och blir Spice Girls 2.0!

Här är Charli XCX instagram-inlägg.

if we were in the spice girls who would be who ????

Ett inlägg delat av CHARLI XCX (@charli_xcx)

Även Zara Larsson la ut en bild på Instagram där hon skriver att hon vill se fler intiativ som det här, “Bara ett gäng coola tjejer som går samman för att sjunga en riktigt cool sång”.

Här är hela framträdandet med Dua Lipa som huvudsångare.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!