Nöje

Zara Larsson utreds för adhd

När Zara Larsson gästar musikprogrammet PSL med Per Sinding-Larsen i SVT beskriver hon vilka svårigheter hon haft att själv hålla i alla trådar i vardagen. Redan som barn led hon av svårigheter att kontrollera impulser och humör och nu utreder artisten en möjlig adhd-diagnos.

Foto: Instagram @zaralarsson

I programmet berättar hon att utredningen borde gjorts för många år sedan. Stjärnan, som precis genomfört en turné i Norden efter ett långt uppehåll under pandemin, berättar att allt gått bra tack vare den hjälp hon fått med planering och struktur.

Har mycket starka känslor

Zara Larsson har haft hjälp av både sin manager och en person som bokat hennes dagliga schema under turnén. Om sitt mående i övrigt säger hon: “Jag känner att jag mår bra, sen är det lite upp och ner. Jag har väldigt mycket starka känslor.”

Zara Larsson har tidigare berättat att hon slutat röka gräs, då det gav henne problem med ångest. Beslutet att lägga av står hon fast vid och har också kommenterat att det känts skönt att komma bort från det. Hennes framtidsplaner består nu av att flytta till L.A. tillsammans med pojkvännen och dansaren Lamin Holmén.

Källa: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!