Nöje

Zayn Malik nekar till anklagelserna om misshandel av Gigi Hadids mamma Yolanda Hadid

Enligt uppgifter överväger Gigi Hadids mamma att anmäla supermodellens pojkvän, då hon menar att den tidigare One Direction-stjärnan slagit till henne. Zayn Malik har nekat till anklagelserna.

Foto: Instagram @gigihadid/@yolandahadid

I ett svar på Twitter hävdar Zayn att det hela rört sig om ”hårda ord” och ingenting annat. Han har också kommenterat att han och Gigi Hadid kommer att vara ”co-parents” åt sin lilla dotter Khai, något som fått rykten att florera om ifall superparet har gått skilda vägar.

Enligt uppgifter till TMZ har Zayn och Gigi separerat.

– Nej, Gigi och Zayn är inte tillsammans just nu. Men de är båda bra föräldrar. Just nu delar de på ansvaret över dottern, berättar en familjevän till tidningen.

Källan fortsätter:

– Och Yolanda är såklart väldigt mån om att sin dotter Gigi ska må bra, hon vill bara det bästa för sin dotter och sitt barnbarn.

Zayn svarar på kritiken

Den före detta Real Housewife of Beverly Hills-stjärnan hävdar att Zayn Malik slagit till henne förra veckan och att hon överväger att polisanmäla honom för händelsen. Zayn svarar på kritiken med orden ”Jag förnekar bestämt att ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull vägrar jag att ge några ytterligare detaljer och jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och istället försöka lösa dessa familjerelaterade problem privat.” Varken Yolanda eller Gigi Hadid har velat kommentera saken.

Rykten om parets relationsstatus

I uttalandet har han också kommenterat relationen till Gigi som en ”medförälder”, något som lett till rykten om att paret har separerat. Zayn och Gigi har haft en av- och på relation sedan 2015 och de hade nyligen återupptagit relationen under våren 2020 då supermodellen berättade att hon också var gravid.

Gigi har fortfarande inte uttalat sig, men enligt People har en representant till modellen uttalat sig om att Gigi bara vill det som är bäst för hennes dotter Khai och att hon vädjar om sitt privatliv under denna tid.

Källa: Dailymail

Foto: Twitter Zayn

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!