Nöje

Zoe-Fay Brown avslöjar hur hon och Oliver Ingrosso träffades

I en frågestund på Instagram svarar Zoe-Fay Brown på följarnas frågor om mammalivet, relationen med Oliver Ingrosso – och hur det går med flyttplanerna.

Foto: Instagram @zoefaybrown

Det var under onsdagen som Zoe-Fay Brown, 30, höll en frågestund på Instagram där hon i skrivande stund har över 25 tusen följare. I ett flertal inlägg i sin story besvarade hon följarnas frågor – bland annat om hur hon och hennes pojkvän, Oliver Ingrosso, 34, träffades.

Flyttar in hos Pernilla Wahlgren

Under frågestunden avslöjade Zoe-Fay att hon och Oliver träffades “ute på krogen genom en gemensam vän”.

Hon berättade även att hon blev med barn relativt tidigt:

“Hur länge hade ni varit tillsammans när du blev gravid”, lyder en av följarnas frågor.

“Lol inte länge, 4-5 månader kanske”, svarar Brown.

Enligt Zoe-Fay var graviditeten “oplanerad, men så välkommen oavsett”. Hon tillägger att paret är öppna för att ge Kalí ett syskon “när tiden är inne”.

“Mammalivet är det mysigaste jag varit med om, att vara älskad och behövd av sin lilla unge kan va den bästa känslan som finns. Sen är det självklart krävande och en stor omställning men det är det så värt vill jag lova”, skriver hon i ett annat inlägg.

Brown passar också på att berätta om den lilla familjens stundande flytt: i januari framkom det nämligen att de hade blivit med ny lägenhet och kort därefter sålde Ingrosso sin lägenhet på Torstenssonsgatan i Stockholm för den nätta summan 5,9 miljoner kronor.

Den nya lägenheten är enligt Zoe-Fay en “en stor 3:a i innerstan” och flytten sker i sommar. Familjen blir dock inte hemlösa, utan kommer att bo hos Pernilla Wahlgren under tiden:

“Tills dess flyttar vi in hos svärmor och myser”, skriver Brown.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!